Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af displays

BOSCH Displays

Alle BOSCH elsystemer er udstyret med et tilhørende BOSCH display. Der findes forskellige typer, alt efter hvad dine behov er. Nogle er mere tekniske og har flere features end andre.

Purion Display 

Med et Purion display får du et minimalistisk display. Det er til dig der kan lide at det er enkelt og nemt og kun har brug for at kunne følge med i de mest vigtige informationer når du er på farten - nemt og bekvemt med begge hænder tilbage på styret. Purion har fem forskellige køretilstande, som giver dig den korrekte support i enhver situation.

Intuvia Display 

Med et Intuvia display får du et betjeningsvenligt og intuitivt display. Med den smarte skifte anbefaling kører du altid i det rigtige gear, hvilket hjælper dig med at spare på strømmen og øge din rækkevidde. Med displayet placeret i midten og den seperate styreenhed, har du altid dine data lige foran dig, samtidig med at begge hænder er placeret på styret. Display kan desuden nemt afmonteres og tages med i tasken. 

KIOX Display 

Kiox bliver din digitale træningskammerat via eBike Connect smartphone-appen. Til dette formål registrerer Kiox dine rejser og sender data til onlineportalen eBike Connect via din smartphone. Det robuste farvedisplay giver dig mulighed for altid at se dine køredata med et øjeblik – mens du holder eBike under kontrol ved hjælp af den separate kontrolenhed.

Smartphone Hub

Med BOSCH's Smartphone Hub kan du nemt forvandle din smartphone til en e-bike-skærm: Fastgør Smartphone hubbet til styret, indsæt din smartphone og åbn eBike Flow-appen. Din smartphone oplades via Smartphone hubbet, mens eBike Flow-appen guider dig pålideligt til din destination. Den viser dig alle de vigtige køredata - fra hastighed og e-bike batteristatus til ankomsttidspunkt.