BOSCH elsystem og motorer

BOSCH er specialiceret indenfor centermotorer og har et stort udvalg, alt efter hvilken cykel den skal monteres på og brugerens behov. Med en centermotor, får du et godt tyngdepunkt så du oplever en mere stabil kørsel. Din e-bike vil også være udstyret med en speedsensor. Det betyder, at jo hårdere du træder i pedalerne, mens du cykler, jo mere støtte får du. Du vil altså opleve en meget naturlig og stabil køreoplevelse med en BOSCH centermotor. 

40Nm

Active Line

Med en Active Line motor, får du en kontrolleret, let og støjsvag motor, som er ideel til at navigere i byens gader. Den kontrollerede acceleration og knap mærkbare pedalmodstand over 20 mph eller i slukket tilstand gør hver tur til en behagelig oplevelse. Det elegante design har desuden vundet en Red Dot Design Award. 

50Nm

Active Line Plus

Med en Active Line Plus centermotor får du en helt ny mobilitet i din hverdag og udvider dine muligheder for spontane udflugter. Den støjsvage, men kraftfulde driv-enhed giver betydeligt forbedret køreglæde. Den tillader adræt håndtering og integreres perfekt i e-bikens ramme. Uden distraherende støj og knap mærkbar pedalmodstand over 20 mph, har det aldrig været nemmere at opdage nye steder og oplevelser. 

65-75Nm

Performance Line

Bosch eBike System 2 (65 Nm)

Med en Active Line motor - BOSCH eBike system 2 - i kombination med enten Kiox eller Nyon displayet har du mulighed for at connecte til BOSCH's eBike Connect app, hvor du kan customize dine køretilstande, planlægge ruter, tracke din udvikling, følge med i dine sundhedsdata og meget mere. 

Med begge systemer får du en alsidig og praktisk talt lydløs centermotor. På trods af den kraftige support med 65-75 Nm giver drivenheden en naturlig og fantastisk køreoplevelse. 

 

Smart System (75 Nm)

Med Performance Line Smart System, får du et system som er fuldt ud connected og altid up-to-date takket være de løbende over-the-air opdateringer. Herudover får du også mulighed for at connecte din smartphone via eBike Flow appen, hvor du kan tracke dine aktiviteter og se dine fitness data. Yderligere får du også: 

  • Mulighed for at customize dine support niveauer 
  • eBike Lock: ekstra anti-theft beskyttelse til din e-bike 
  • eBike ABS: sikker opbremsning 
  • Specielle supportniveauer, som fx Auto Mode

85Nm

Performance Line CX

Performance Line CX er et kraftfuldt, dynamisk drev til intuitiv håndtering og en unik køreoplevelse. For endnu mere køreglæde i teknisk krævende terræn. Performance Line CX er også en del af The Smart System og motoren er fuldt forbundet med de øvrige komponenter på din e-bike. Med eBike Flow-appen kan du bruge funktioner som Activity Tracking og eBike Lock og løbende få de nyeste opdateringer til din e-bike.