Godt at vide om elsystemet og motoren

E-Motion elsystem og motor

E-Motion systemet er kendt for deres attraktive pris-kvalitetsforhold. Sparta elcyklerne med E-motion systemet er pålidelige, og E-Motion systemet er alsidgit og nemt at betjene. Og elcyklerne er et ideelt valg når du skal bevæge dig rundt i byen.

 

FORDELENE MED E-MOTION TEKNOLOGIEN

  • Attraktivt pris-kvalitet forhold 

  • Valgfri batteristrørrelse til alle modeller

  • Aftageligt batteri

  • Kraftfuld forhjulsmotor

  • Batterikapacitet op til 500Wh muligt

  • Maksimal assistance 

 

I kollektionen, benytter vi E-Motion systemet til alle modeller med forhjulsmotorer. Alle c-READY modeller med forhjulsmotor, er udstyret med den lille og lette E-Motion motor. Den kompakte og lette motor gør cyklens samlede vægt lavere og den er derved nemmere at få op og ned af cykellældre og at have bag på bilen fx. Desuden er motoren særligt støjsvag og du kan nyde dine omgivelser fuldt ud. 
 

Hvornår er en forhjulsmotor bedst?

Forhjulsmotor er mindre, både fysisk og i power, end en centermotor eller baghjulsmotor og den er derfor billigere. Systemet er derfor ekstra oplagt til dig, som gerne vil spare lidt penge. En forhjulsmotor er ideel til dig, som ønsker at bruge din elcykel i overvejende fladt terræn og til kortere ture - måske har du kort afstand til dit arbejde eller studie eller du vil hovedsagligt bruge din elcykel til at handle ind mm.

På vores modeller med forhjulsmotor, er elcyklerne udstyret med en kranksensor. Denne type af sensor reagerer kun på pedalernes omdrejninger, og motoren begynder at yde støtte så snart den registrerer bevægelse. Så en forhjulemotor er til dig, der har brug for at motoren assisterer dig så snart du træder i pedalerne, og ikke i forhold til hvor hårdt du træder i dem. Så du kan slippe for at bruge alt for meget energi på at komme frem.