Hvad er n:LIGHT? Læs mere her!

Lygter og n:LIGHT

n:LIGHT

Med n:LIGHT for- og baglygterne kan du trygt bevæge dig udenfor i mørket! Lygterne er udviklet i samarbejde med Spanninga, som har mere end 100 års erfaring indenfor cykellygter og andre lygte accessories. n:LIGHT lygterne er udviklet med inspiration fra bilen, og lyser kraftigt op, så du kan ses både forfra, bagfra og fra siderne. I 2022 vandt d-RULE ENERGY  årets e-bike i Holland, i kategorien "urban" og her blev særligt n:LIGHT lygterne rost for deres performance og moderne udtryk. 

n:LIGHT lygterne lyser med to funktioner, både for- og baglygten har en lygte-bro indbygget, som en form for positionslys, der giver dig ekstra synlighed i byens tætte trafik. Lyset kan ses både forfra og fra siden. Inde i forlygtens bro er der monteret en kraftfuld lygte som oplyser vejen.

 

KRONRØRS LYS

På et udvalg af vores elcykler har vi udstyret kronrøret med et oplyst logo. Du opnår mere synlighed med denne fede feature. 

Kronrørs lys Sparta Ebike

 

E-BIKE BELYSNING

Lygterne på din Sparta E-bike kan du betjene uden at fjerne hænderne fra styret, via elsystemets betjeningsenhed. Elcyklens lygter drives af batteriet på cyklen. Og skulle du være uheldig at løbe tør for strøm, så er der stadig reserve strøm nok til at holde cykellygterne kørende i op til 2 timer.