c-GRID ENERGY BES3 2024

Fra 25.499 kr

BOSCH Active Line Plus motor, 500Wh batteri, SP Connect, Dualshock forgaffel...

Produktbeskrivelse

Træd ind i den spændende verden af emobilitet med c-GRID ENERGY - din trofaste følgesvend til hverdagspendling og weekendeventyr. 

c-GRID ENERGY er udstyret med den pålidelige og kraftfulde BOSCH Active Line Plus BES3 motor. Motoren er kendt for sin jævne og støjsvage drift samt sin imponerende trækkraft, der gør det muligt at tackle selv de stejleste bakker med lethed. Uanset om du pendler gennem byen eller udforsker naturen, vil motoren levere en pålidelig og kraftfuld assistance.

Med det integrerede BOSCH Powertube batteri på 500Wh kan du nyde længere ture uden bekymring. Batteriet er elegant integreret i cyklens stel, som ikke bare bidrager til cyklens enkle udtryk, men også giver en mere stabil og afbalanceret køreoplevelse.

Hold styr på din rejse med det brugervenlige BOSCH Purion display, der giver dig adgang til alle vigtige køredata på en letlæselig skærm. Fra hastighed og rækkevidde til batteriniveau og assistance niveau, har du altid overblikket.

Med de hydrauliske skivebremser kan du nyde en sikker og pålidelig bremsekraft under alle forhold. Tektro bremserne giver præcis kontrol og effektiv opbremsning, så du kan føle dig sikker på dine cykelture.

Uanset om du kører på brosten, grusstier eller asfalterede veje, giver Dualshock forgaflen dig en smooth og behagelig køreoplevelse, da den absorberer stød og ujævnheder fra underlaget under dig. 

Med det MIK kompatible bagagebærer kan du tilpasse din cykel til dine specifikke behov ved at tilføje tilbehør som tasker, kurve eller barnesæde. Det særlige ved MIK, som står for "Modular Interchangeable Carrier System", er at det giver dig mulighed for at tilføje og fjerne tilbehør hurtigt og nemt uden brug af værktøj.

Endelig tilbyder c-GRID ENERGY også SP Connect, en smart løsning, der giver dig mulighed for at montere din smartphone sikkert på styret. Det gør det nemt for dig at navigere, lytte til musik mm. Du skal bare downloade BOSCH eBike Flow app og så er du kørende. 

Specifikationer

Bremsesystem

Bremser

Skivebremser

Forbremse - type

Alongha

Bagbremse - type

Alongha

Gear

Geargruppe

Shimano

Gear

7 indvendige

Gear - type

Nexus 7

Elcykel komponenter

Batteri

BOSCH

Batteri rækkevidde

500Wh

Batteriets Placering

Integreret i stellet

Type af batteri

Powertube

Aftageligt/Fast batteri

Aftageligt

Motorens placering

Centermotor

Elsystem

BOSCH Smart System

Motor

Bosch Active Plus Centermotor

Motorkraft (Nm)

50

Display

Purion 2

Tophastighed

25 km/t

Stel

Stel højde i cm.

46/51/56/61

Hjul & dæk

Dækstørrelse

50-622

Dæktype

Road Cruiser Plus

Hjulstørrelse

37-622 (28x 1 5/8 x1 3/8)

Udstyr

Frempind

Justerbar

Sadel - mærke

Selle Royal

Type af lås

ABUS ringlås

Bagagebærer

MIK kompatibelt

Drivlinje

Drivlinje

Kæde

Info

Vægt i kg

28.6 kr

Batteriets vægt i kg

3 kg

Farve

TITAN GREY GLOSS